ورود سانتافه و توسان به کرمان خودرو | KERMAN KHODRO

ساخت وبلاگ

کمپانی «کرمان خودرو» با شرکت «هیوندای» در سال گذشته قردادی را منعقد نمودند که بر اساس آن خودروهای «هیوندای آی ۱۰» و «هیوندای آی ۲۰۰» و «هیوندای اکسنت» در داخل کشور ما به دست شرکت خودروسازی «کرمان خودرو» به تولید رسیدند .

پس از آن که شرکت «کرمان خودرو» اتومبیل های مذکور را به تولید رسانید با فروش بسیار خوب این خودرو روبه رو گشت . مردم از تولید این خودروها بسیار زیاد استقبال کردند .

همان طور که گفته شد شرکت اتومبیل سازی «کرمان خودرو» با عرضه ۳ خودروی مشهور «هیوندای» به موفقیت های زیادی دست یافت و فروش خوبی را تجربه کرد به همین دلیل هم تصمیم گرفت که کار خود را با شرکت «هیوندای» گسترش دهد و خودروهای «توسان» و «سانتافه» را هم نیز به سبد محصولات خود اضافه نماید .

که در صورت تحقق این هدف، شرکت خودروسازی «کرمان موتور» تبدیل به اصلی ترین تولید کننده و عرضه کننده محصولات «هیوندای موتورز» کره جنوبی در کشور می شود.

در خصوص مشخصات فنی این دو محصول که قرار است وارد خط تولید کرمان موتور شوند صحبتی به میان نیامده است، ولی باتوجه به خودروهای عرضه شده توسط آسان موتور می توان انتظار همان پیشرانه ها را داشت، به این ترتیب که خودروی هیوندای توسان با شاسی ۴۴۷۵ میلی متری در طول، ۱۸۵۰ میلی متری در عرض و ارتفاع ۱۶۴۵ میلی متری، احتمالا به همراه پیشرانه ی ۲ لیتری چهار سیلندر بنزینی از نوع MPI به خط تولید کرمان موتور اضافه شود که به جعبه دنده ی اتوماتیک شش دنده متصل شده و می تواند با انفجار مخلوط سوخت و هوا در سیلندرهای خود، حداکثر قدرت ۱۵۷ اسب بخار را تولید کند.
از طرفی دیگر، در زیر کاپوت هیوندای سانتافه هم پیشرانه ای ۲٫۴ لیتری از نوع GDI مورد استفاده قرار گرفته است که با سود جستن از سیستم پاشش مستقیم سوخت داخل سیلندرها، می تواند حداکثر قدرت ۱۸۸ اسب بخار را تولید کرده و در اختیار اتومبیل قرار دهد. حال انتظار می رود که کرمان موتور برای تامین بازار داخل کشور هم از چنین سیستم های مولد قدرتی بر روی محصولات جدید خود استفاده کند که در این مورد باید منتظر تایید و یا تکذیب کرمان موتور باشیم.

گروه صنعتی کرمان موتور یک شرکت خودروسازی ایرانی است که در دی ماه ۱۳۶۹ با نام صنایع خودروسازی کرمان برای واردات مدل‌های مختلف خودروهای دوو تأسیس شد و از سال ۱۳۷۳ فعالیت خود را در زمینه ساخت و مونتاژ خودرو آغاز کرد.

مدیرعامل این شرکت از سال ۱۳۷۱ تا ۱۳۸۸ ابوالفضل سجادی بود.

کرمان خودرو در سال‌های ۱۳۷۳ تا ۱۳۸۱ با واردات و مونتاژ خودروهای شرکت کره‌ای دوو به سود کلانی رسید، اما در سال ۱۳۸۱ پس از خرید دوو توسط شرکت آمریکایی جنرال موتورز و قطع همکاری «جنرال موتورز دوو» با کرمان خودرو به دلیل تحریم‌های آمریکا علیه ایران، این شرکت با ایجاد سه شرکت دیگر راین خودرو، بم خودرو و مدیران خودرو، در پی مونتاژ و واردات خودروهای شرکت آلمانی فولکس واگن، شرکت کره‌ایهیوندای و خودروهای ارزان قیمت چینی شرکت لیفان برآمد. بحران‌های مالی کرمان خودرو همانند دیگر شرکت‌های خودروسازی ایرانی موجب شد تا در ۱۳۸۳ مبلغ ۹۲٫۰۶۶۶ میلیون دلار ازحساب ذخیره ارزی به این شرکت پرداخت شود.

حدود نیمی از سهام شرکت کرمان خودرو متعلق به مؤسسه خیریه مولی‌الموحدین و نیمی دیگر متعلق به سازمان عمران کرمان است و چهار درصد سهام این شرکت از بدو تأسیس به گروهی از مدیران فنی تعلق داشته است. شرکت خودرو سازی کارمانیا زیر مجموعه شرکت کرمان موتور است که محصولات Bydd چین را در ایران به فروش می رساند.

منبع : کرمان خودرو 

ایران خودرو امکانات سمند را کاهش داد...
ما را در سایت ایران خودرو امکانات سمند را کاهش داد دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 3newcars11 بازدید : 151 تاريخ : شنبه 27 خرداد 1396 ساعت: 15:26