مهم ترین بخش خودروسازی کرمان خودرو می باشد

ساخت وبلاگ

گروه اقتصادی حسین دلاور :

در کشور ما صنعت اتوموبیل سازی فقط به دو شرکت سایپا و ایران خودرو محدود نمی گردد . و فقط این جاده مخصوص نیست که مهم ترین بخش تولید خودرو می باشد .

حدود ۲۰ سالی می باشد که در کشور ما در قلب کویر یک چشمه از حیات تولید خودرو در حال فعالیت کردن می باشد .

بنا بر گزارش ارایه شده توسط بولتن نیوز :

بعضی از ما ایرانی ها به دنبال تاریخچه صنعت خودروسازی کشورهای خارجی می باشیم و برایمان هم جذاب و جالب می باشد این بد نیست اما درست نمی باشد که از صنعت کشور خودمان غافل باشیم

امروز میخوایم یه بررسی اجمالی از فعالیت گروه کرمان خودرو یا گروه صنایع خودروسازی کرمان داشته باشیم.
گروه کرمان خودرو از بخش های مختلفی تشکیل شده. اولین و معروف ترین گروه اون، کرمان موتور هست که در سال ۱۳۷۳ تاسیس شد و تا سال ۱۳۷۵ در حال واردات خودرو و تاسیس خط تولید دوو بود. توی سال ۱۳۷۵ دوو سیلو وارد خط تولید کرمان موتور شد. البته پیش از این از سال ۱۳۶۹ این گروه توسط شرکت خودروسازی کرمان اقدام به واردات ابتدایی انواع دوو کرده بود، ولی رسما از سال ۱۳۷۳ عملیات عمرانی ساخت خط تولید آغاز شد.

توی سال ۱۳۷۹ در کنار خط تولید سیلو، خط تولید دوو ماتیز هم اضافه شد.
تولیدات این محصولات تا اواخر سال ۱۳۸۳ ادامه داشت تا اینکه رسماً شرکت دوو به علت ورشکستگی توسط GM آمریکا خریداری شد و قطع همکاری دوو با کرمان موتور رقم خورد.
کرمان موتور توی سال ۱۳۸۷ لیفان ۵۲۰ رو روانه بازار کرد که یه سری مشکلات داشت. بعد در سال ۱۳۸۹ لیفان ۶۲۰ با موتور ۱٫۶لیتری رو داد و بعدش نسخه تلنت با امکانات بیشتر و موتور ۱٫۸ لیتری رو عرضه کرد. این روزها با تحکیم همکاری با شرکت لیفان و جِی.اِی.سی یا JAC تونسته محصولاتی مثل لیفان ۶۲۰ و لیفان X60 و JAC J5 و JAC S5 رو روی خط تولید داشته باشه. تا چندی پیش لیفان ۵۲۰ و JAC J3 هم روی خط تولید بودن که این روزها آمارها میگن که تولیدی دیگه ندارن.
– پس تا اینجای کار شرکت کرمان موتور و گروه کرمان خودرو، شرکتی هست که با ارائه محصولات خوبی از برند دوو محبوبیت پیدا کرده و هنوز که هنوزه نام دوو اعتباری برای این گروه هست. از طرفی محصول نسبتا بدی به نام لیفان ۵۲۰ رو توی رزومه خودش داره و الان با برند لیفان و jac تونسته بازار خوبی رو داشته باشه. مخصوصاً JAC J5 اتومات که این روزها هم از نظر فنی و کیفیت و هم از نظر بازار خوش درخشیده.

 

در همین کش و قوس های واگذاری دوو به GMبود که کمی اونطرف تر گروه کرمان خودرو، با احداث شرکت خودروسازی راین در سال ۱۳۸۲، پای میز مذاکره با هیوندایرفتن و هیوندای اکسنت یا ورنا رو در خرداد ۸۳ و هیوندای النترا یا آوانته رو در مرداد ۸۴ روانه بازار داخل کردن. این دو محصول هم اوایل دهه ۹۰ خاک ایران رو ترک گفتن و هرگز نسل جدید این خودروها به صورت تولید داخل وارد نشد.
گروه خودروسازی راین در سال ۱۳۹۰ خط تولید وولیکس C30 رو احداث کرد و در ابتدا C30 رو در نسخه های اتومات و دنده ای عرضه کرد که امروز این محصول فقط با نسخه دنده ای عرضه میشه. گروه خودروسازی راین اولش توی فروش این خودرو مشکل داشت ولی این روزها وضعیت بهتری داره و نسبتا تونسته ماشین رو به بازار معرفی کنه.
– پس دو محصول خوش کیفیت و خوب توی رزومه کاری گروه کرمان خودرو قرار داره، یکی آوانته و یکی ورنا. محصول C30 هم از کشور چین که واقعا کارشناسان خودرو او رو به عنوان بی کیفیت نمیشناسن و بازار معمولی خودش رو داره.

باز یکم اونطرف تر این گروه، خودروسازی بم یا بم خودرو رو ساخت که در سال ۱۳۸۱ تاسیس شد و در سال ۱۳۸۲ خط تولید آماده کار شد و فولکس گل با مدل ۱۳۸۴ روانه بازار شد و استقبال خوبی اون سال ها ازش شد و به رقابت با ۲۰۶ و پرتون پرداخت و تا لحظات آخر تولید هم مشتری خودش رو داشت و هنوز هم داره.

 منبع : کرمان خودرو

ایران خودرو امکانات سمند را کاهش داد...
ما را در سایت ایران خودرو امکانات سمند را کاهش داد دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 3newcars11 بازدید : 200 تاريخ : يکشنبه 25 مهر 1395 ساعت: 6:01